Haandværkerforeningen

 

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn blev stiftet af snedkermester Lasenius Kramp i 1840 for at fremme den samlede håndværkerstands interesser.

I dag er foreningen en tværfaglig interesseorganisation, der kæmper for erhvervslivets vilkår i Storkøbenhavn. Foreningens mere end 2000 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet mere end 35 laug og brancheorganisationer.

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn varetager medlemsvirksomhedernes generelle erhvervspolitiske interesser i hovedstadsområdet. Foreningen tilbyder også medlemmerne faglige og sociale netværk.

Endvidere er foreningen med til at sætte fokus på værdien af godt håndværk.

 

Du kan få mere information om Haandværkerforeningen på deres hjemmeside: www.hvfkbh.dk

Klik her for nyeste udgave af Hånd & Værk

Hånd & Værk

 

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn udgiver månedligt fagbladet Hånd & Værk der beretter, i levende tekster og flotte billeder, historien om både de traditionelle og de moderne håndværk og disses udøvere. Er endvidere erhvervspolitisk talerør for Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn. Se og læs nyeste og tidligere udgivelser af bladet ved at klikke på billedet til venstre.

Leje af selskabslokale

 

Laugshuset ligger på Nørre Allé 19G i Alderstrøst-komplekset. Det er et selskabslokale med køkkenfaciliteter og plads til cirka 75 personer. Det kan lejes af medlemmer og af medlemsorganisationer.

Lejen per døgn er 850 kr. + depositum 1500 kr. (Medlemsorganisationer betaler kun depositum.) Dertil kommer 690 kr. (som trækkes fra depositum) for obligatorisk slut-optælling og eftersyn af rengøring.

Laugshuset er til rådighed fra kl. 12. Al musik og støj skal ophøre til midnat, og senest kl. 01 skal man forlade huset. På afleveringsdagen skal huset efterlades fuldstændig rengjort kl. 10.

For yderligere information og leje af Laugshuset: Kontakt sekretær Mette Stryhn på 3343 2753 eller mette@hvfkbh.dk